Dušený kapr s pórkem
50 min.
Ingredience
- 2špetkyPaprika mletá sladká
- 3lžíceOlej rostlinný
- 500gramůPórek
- 200mililitrůVíno bílé
- 800gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kapra omyjeme, osušíme, naporcujeme, posypeme solí a pepřem a necháme v chladu odležet alespoň deset minut.
- 2V mezičase očistíme pórek, nakrájíme na tenké plátky.
- 3V hlubší pánvi kapra orestujeme na oleji, přidáme papriku, pórek, rybu podlijeme vínem a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.