Dušený králík s jalovcem

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku zpěnime na jemno pokrájenou cibuli, na ni vložíme na menší kousky rozsekaného králíka, osolíme, přidáme koření a zeleninu, nakrájenou na malé kousky. Podlijeme horkou vodou, pod poklicí dusíme 20 minut, poté přendáme do trouby a dopečeme bez poklice.
  • 2
    Měkkého králíka naporcujeme, šťávu přecedíme, přidáme kousek čerstvého másla, dochutíme.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.