Dušený krocan na žampionech
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 2kusyCeler bulvový
- 400gramůRajčata
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaTymián sušený
- 500gramůKrocan
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, papriku a celer nakrájíme na jemno, maso na proužky a žampiony na polovinu.
- 2Na oleji restujeme česnek, cibuli, papriku, celer a po deseti minutách přimícháme rajčata, chilli koření, pepř, mletou papriku a tymián. Po promíchání přidáme ještě maso a žampiony. Vše dusíme třicet minut, občas promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.