Dušený lín

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
55 mg
Cukr
378 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotky očistíme, vsypeme do hrnce, zalijeme vodou a vínem. Přidáme citronovou šťávu, masox, worcester, sůl a dusíme doměkka.
  • 2
    K měkkým cibulkám přidáme omyté, osolené porce lína a dál dusíme, až maso změkne. Potom z porcí ryby odstraníme velké kosti a kůži.
  • 3
    Porce upravíme na nahřáté talíře.
  • 4
    Do šťávy přidáme máslo, nasekanou petrželku a necháme přejít varem. Přelijeme přes porce lína a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.