Dušený pórek se sýrem a vejci

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
823 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
36 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
13 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme a uvaříme v osolené vodě. Podélně jej překrojíme a nakrájíme příčně asi 5cm dlouhé řezy.
  • 2
    Nakrájený pórek vložíme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. Na pórek vyklepneme čtyři vejce a posypeme je nastrouhaným sýrem. Pokropíme smetanou a rozehřátým máslem.
  • 3
    Pečeme v troubě asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.