Dušený pstruh
40 min.
Ingredience
- 200gramůPstruh
- 6kusůRajčata
- 1kusOkurka salátová
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
14 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Očištěného a omytého pstruha podusíme na oleji.
- 2Omytá rajčata a omytou salátovou okurku nakrájíme na kolečka. Rybu upravíme na talíře a obložíme připravenou zeleninou.
- 3Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.