Dušený sleď
35 min.
Ingredience
- 500gramůSleď čerstvý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžícePetržel - nať
- 1decilitrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
100 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Do máslem vymazaného pekáčku vložíme vyčištěné a osolené sledě, obalené v mouce smíchané s nasekanou petrželkou. Zalijeme vodou a navrch položíme kousky zbylého másla. Zvolna dusíme několik minut.
- 2Dušené sledě přendáme na mísu a nalijeme na ně rozkvedlanou omáčku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.