Dušený telecí mozeček
40 min.
Ingredience
- 0,25kusCibule
- 2kusyTelecí mozek
- 70gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
35 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
195 mg
Cukr
265 mg
Postup přípravy
- 1Omyté, odblaněné a osušené mozečky nakrájíme na malé kousky.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přidáme připravené mozečky, osolíme, opepříme a za stálého míchání krátce podusíme.
- 3Před podáváním pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.