Dušený úhoř s fenyklem

63 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
60 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
439 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře opláchneme, dobře osušíme a nakrájíme na proužky. Rozložíme na tác a pokapeme octem, posypeme solí a necháme 8 minut marinovat. Ve woku rozpálíme olej a maso necháme 5 minut smažit za občasného promíchání. Přidáme strouhaný zázvor a na kousky nakrájený pastinák a fenykl a 4 minuty necháme opékat. Osolíme, opepříme cayenským pepřem, podlijeme vývarem a necháme 8 minut dusit.
  • 2
    Podáváme ozdobené petrželkou a nahrubo nastrouhanou čerstvou citronovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.