Dvojbarevné řízečky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
39 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
99 mg
Vápník
242 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme, osolíme, okořeníme a každý hovězí plátek položíme na vepřový. Obalíme v mouce tak, že přebytečnou mouku oklepeme a zbytek dobře přitlačíme.
  • 2
    Okraje masa trochu přehneme, stlačíme a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.
  • 3
    Maso vyjmeme a do výpeku přidáme vývar a necháme přejít varem.
  • 4
    Řízečky posypeme strouhaným sýrem a přelijeme výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.