Dvojbarevné řízečky
60 min.
Ingredience
- 2lžičkyKoření grilovací
- 4lžíceOlej stolní
- 400gramůHovězí kýta
- 400gramůVepřová kýta
- 250mililitrůHovězí vývar základní
- 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
39 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
99 mg
Vápník
242 mg
Postup přípravy
- 1Maso naklepeme, osolíme, okořeníme a každý hovězí plátek položíme na vepřový. Obalíme v mouce tak, že přebytečnou mouku oklepeme a zbytek dobře přitlačíme.
- 2Okraje masa trochu přehneme, stlačíme a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.
- 3Maso vyjmeme a do výpeku přidáme vývar a necháme přejít varem.
- 4Řízečky posypeme strouhaným sýrem a přelijeme výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.