Dýně na wasabi s javorovým sirupem
25 min.
Ingredience
- 500gramůDýně
- 1špetkaSůl
- 2lžíceWasabi pasta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 125mililitrůSirup javorový
- 2lžíceBazalka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
2 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Dýňovou dužinu nakrájíme na kousky a v páře uvaříme doměkka.
- 2V misce smícháme javorový sirup, citronovou šťávu a wasabi, ochutíme solí a pepřem. Směsí přelijeme uvařenou dýni, dozdobíme bazalkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.