Dýňová buchta s čokoládovými kousky

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
18

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
636 mg
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřeme na 180 °C.
  • 2
    Ve velké míse smícháme mouku, skořici, zázvor, nové koření, hřebíček, kypřící prášek a sůl.
  • 3
    Máslo vyšleháme s oběma cukry do pěny. Cukry by se měly rozpustit. Poté přidáme vejce, vanilku a dýňové pyré. Když se směs kompletně spojí, vmícháme suché ingredience.
  • 4
    Nakonec přimícháme ještě čokoládové kousky, jednu třetinu si dáme stranou.
  • 5
    Těsto nalijeme do vyšší pečící formy o velikosti cca 32 x 22 cm. Posypeme zbylou čokoládou a pečeme 30-35 minut.
  • 6
    Podáváme po vychlazení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.