Dýňové rizoto s chřestem

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém rozpáleném hrnci osmažíme na oleji pokrájenou cibulku doměkka, přisypeme rýži a za stálého míchání smažíme. Po 3 minutách přilijeme víno a necháme provařit. Přidáme dýni, oloupanou a nakrájenou na kostičky, a tymián. Promícháme a přilijeme dvě naběračky vývaru. Vývar přidáváme po naběračkách tak, aby se předchozí vstřebat. Za 15 minut přisypeme chřest nakrájený na malé kostičky.
  • 2
    Když je rýže měkká, sundáme hrnec z plotny, přimícháme máslo, sůl, pepř a strouhaný parmezán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.