Džingaro
70 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžíceKečup
- 250gramůZeleninová směs Hamé
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
870 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na kolečka.
- 2Přidáme nakrájené maso na kousky, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.
- 3Přidáme zeleninovou směs, kečup dle chuti a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.