Džuveč s lilkem
50 min.
Ingredience
- 150gramůLilek
- 150gramůRajčata
- 150gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 150gramůVepřové maso pečené
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceMléko polotučné
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V pekáčku na oleji dorůžova osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky omytého lilku, rajčat a paprik. Vše chvíli zapékáme ve středně vyhřáté troubě.
- 2K téměř měkké zelenině přidáme nadrobno nakrájené maso, zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a osolíme.
- 3Pokrm dopečeme, upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.