Džuveč s lilkem

50 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pekáčku na oleji dorůžova osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky omytého lilku, rajčat a paprik. Vše chvíli zapékáme ve středně vyhřáté troubě.
  • 2
    K téměř měkké zelenině přidáme nadrobno nakrájené maso, zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a osolíme.
  • 3
    Pokrm dopečeme, upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.