Estragonová omáčka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej a podusíme na něm nasekanou šalotku. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené rajče a ještě krátce podusíme.
  • 2
    Poté přilijeme vývar, bílé víno a vermut, přimícháme nasekaný estragon a necháme zvolna asi 20minut vařit.
  • 3
    Zahustíme smetanou a osolíme. Dochutíme kajenským pepřem, citronovou šťávou a kari kořením.
  • 4
    Omáčka je vhodná ke kuřecímu masu, podává se teplá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.