Falešná rybí omáčka

20 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
232 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme česnek a spolu s ančovičkami, medem a solí smícháme s vodou. Snížíme plamen a necháme přibližně 15 minut probublat.
  • 2
    Směs scedíme, abychom z omáčky odstranili ančovičky a kousky česneku. Scezenou rybí omáčku uchováme, ančovičky a česnek vyhodíme.
  • 3
    Omáčku necháme zchladit. Uchováváme ji v lednici v uzavíratelné nádobě. Omáčka vydrží až 2 týdny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.