Falešný bramborový salát z celeru
20 min.
Ingredience
- 300mililitrůOkurky nakládané
- 1kusCibule
- 4kusyVejce slepičí
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMed včelí
- 300mililitrůSuprimo Mrkev s hráškem
- 0,25kusCeler bulvový
- 150mililitrůJogurt nízkotučný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky, okurky nakrájíme na kolečka a společně povaříme ve vroucí vodě. Scedíme a vsypeme do mísy.
- 2Přimícháme scezenou sterilovanou mrkev s hráškem, předem uvařený, nahrubo nastrouhaný celer, osolíme a opepříme. Vmícháme natvrdo uvařená, na kostičky nakrájená vejce, jogurt a smetanu. Nakonec můžeme přidat trochu citronové šťávy a salát přisladit medem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.