Falešný bramborový salát z celeru

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky, okurky nakrájíme na kolečka a společně povaříme ve vroucí vodě. Scedíme a vsypeme do mísy.
  • 2
    Přimícháme scezenou sterilovanou mrkev s hráškem, předem uvařený, nahrubo nastrouhaný celer, osolíme a opepříme. Vmícháme natvrdo uvařená, na kostičky nakrájená vejce, jogurt a smetanu. Nakonec můžeme přidat trochu citronové šťávy a salát přisladit medem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.