Falešný humrový salát
20 min.

Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 350gramůMrkev kořen
- 200gramůMajonéza
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
40 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do majonézy zamícháme očištěnou, nastrouhanou mrkev a oloupaný, nastrouhaný celer. Pokud je salát příliš hustý, zředíme jej trochou smetany (nebo mléka).
- 2Nakonec podle chuti osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
- 3Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.