Falešný zabíjačkový guláš

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
42 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
359 mg
Cukr
724 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme a na sádle dozlatova osmahneme. Přidáme nakrájené maso na kostky a podlijeme vodou.
  • 2
    30 minut vaříme, přidáme nakrájená kuřecí játra, lžičku papriky a zabíjačkové koření.
  • 3
    Osolíme, opepříme a povaříme 20 minut.
  • 4
    Tmavou jíškou zahustíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.