Farfale se sušenými rajčaty

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, uvaříme Farfale podle návodu na sáčku, scedíme. Čerstva rajčata omyjeme, odstraníme zelené středy, pokrájíme na tenké pásky. Cuketu také omyjeme, nakrájíme na tenké proužky. Sušená rajčata krájíme na tenké nudličky, česnek oloupeme a rozkrájíme na tenká kolečka.
  • 2
    Do vysoké kuchyňské nádoby vložíme čerstvá rajčata, česnek, sůl, šťávu ze sušených rajčat, všechny suroviny ponorným ručním mixérem rozmixujeme.
  • 3
    Ve velké pánvi na rozehřátém oleji orestujeme cuketu, přidáme pokrájená sušená rajčata, ještě chvilku restujeme. Do pánve přimícháme rozmixovanou směs a uvařené Farfale, několikrát nad ohněm promícháme. Podle vlastní chuti přisypeme sůl, tymián a stáhneme z ohně.
  • 4
    Připravené těstoviny rozdělíme na jednotlivé porce, každou ozdobíme nakrájenou salátovou okurkou, teplé jídlo ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.