Farfalle s ančovičkami
25 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Farfalle
- 350gramůFazolové lusky zelené
- 80mililitrůOlej olivový
- 60gramůAnčovička - filety
- 2stroužkyČesnek
- 35gramůSýr Parmezán
- 5gramůSůl
- 250gramůRajčata Cherry
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
25 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
- 2Do vroucí vody dáme fazolky, necháme 5 minut stát, scedíme a propláchneme studenou vodou.
- 3Ančovičky a fazolky smažíme na olivovém oleji 2–3 minuty. Přidáme drcený česnek a smažíme jej asi minutu. Potom zamícháme třešňová rajčata.
- 4Omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a prohřejeme. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.