Farfalle s ančovičkami

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
25 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Do vroucí vody dáme fazolky, necháme 5 minut stát, scedíme a propláchneme studenou vodou.
  • 3
    Ančovičky a fazolky smažíme na olivovém oleji 2–3 minuty. Přidáme drcený česnek a smažíme jej asi minutu. Potom zamícháme třešňová rajčata.
  • 4
    Omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a prohřejeme. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.