Farfalle s hráškem
40 min.
Ingredience
- 2lžíceMáta
- 500gramůTěstoviny Farfalle
- 235gramůHrášek mražený
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceBazalka
- 1špetkaPepř černý celý
- 2lžičkySůl
- 8plátkůAnglická slanina
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
6 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím uvaříme ve vodě nebo v páře hrášek doměkka a scedíme.
- 3Slaninu nakrájíme a orestujeme při nízké těplotě na rozehřátém másle. Přidáme spolu s hráškem a natrhanými bylinkami k těstovinám, promícháme, rozdělíme na talíře, posypeme drceným pepřem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.