Farfalle s krůtími prsy

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí osolené vody přidáme 2 lžíce oleje a vaříme v ní farfalle dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Hrášek necháme rozmrazit.
  • 2
    Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Připravíme si pánev, na které rozpálíme 2 lžíce oleje, přidáme maso, které ze všech stran opečeme. Dochutíme solí, pepřem, sundáme z pánve a necháme vychladnout.
  • 3
    Omyjeme rajčata, odstraníme okolí slupky, nakrojíme je do křížku a spaříme horkou vodou. Rajčata oloupeme, překrojíme napůl, zbavíme jader a dužinu nakrájíme.
  • 4
    Dresink připravíme ze smetany, jogurtu, vína, kečupu, soli, pepře a špetky cukru, vše promícháme. Promícháme všechny přísady i s dresinkem a chvíli necháme odležet. Upravíme do koktejlových misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.