Farfalle s tuňákem a olivami

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a podusíme na něm okapané, nadrobno nakrájené olivy a kapary. Vmícháme špetku cukru a sardelovou pastu, přilijeme víno a přidáme tuňáka rozmačkaného vidličkou. Zvolna povaříme do zhoustnutí.
  • 3
    V míse smícháme uvařené těstoviny s omáčkou a pokrm ozdobíme natrhanou snítkou čerstvého kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.