Farfalle se slávkami a cuketou
45 min.
Ingredience
- 450gramůTěstoviny Farfalle
- 4litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 1kusCuketa
- 1kusKedlubna
- 250gramůMušle v nálevu
- 100mililitrůVývar rybí
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
8 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny farfalle uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
- 2V kastrole rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm omytou, na kolečka nakrájenou cuketu, oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu a okapané, vyloupané slávky. Podlijeme vývarem a dusíme tak dlouho, až se vývar téměř odpaří.
- 3Potom vmícháme uvařené těstoviny a za stálého míchání dusíme do úplného odpaření vývaru.
- 4Nakonec do pokrmu vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.