Farfalle se slávkami a cuketou

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
8 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny farfalle uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm omytou, na kolečka nakrájenou cuketu, oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu a okapané, vyloupané slávky. Podlijeme vývarem a dusíme tak dlouho, až se vývar téměř odpaří.
  • 3
    Potom vmícháme uvařené těstoviny a za stálého míchání dusíme do úplného odpaření vývaru.
  • 4
    Nakonec do pokrmu vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.