Farfalle se zelím a kari
30 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Farfalle
- 50mililitrůOlej stolní
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 1špetkaVegeta
- 1kilogramZelí hlávkové bílé
- 200gramůCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
11 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli až zesklovatí. Zpěníme kari a přidáme nahrubo nakrájené zelí. Mírně ochutíme vegetou, krátce podusíme a zjemníme smetanou.
- 2Smícháme s vařenými těstovinami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.