Farfallový salát s paprikami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Farfalle uvaříme ve velkém hrnci vroucí osolené vody. Vaříme je 8-10 minut doměkka.
  • 2
    Scedíme, propláchneme pod studenou tekoucí vodou a znovu scedíme. Necháme vychladnout.
  • 3
    Farfalle dáme do salátové mísy, přidáme na kostičky nakrájené papriky a jarní cibulky a okořeníme. Přidáme majonézu a promícháme. Necháme 30 minut vychladit. Ozdobíme natí jarních cibulek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.