Farmářský kotlet

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
38 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme rozpustit v pánvi a opečeme na něm plátky kotlety (osolené, opepřené) z obou stran. Vyjmeme a na výpeku restujeme cibuli a slaninu nakrájenou na kostičky. Přidáme i pórek na kolečka a na kousky nakrájené žampiony. 10 minut podusíme.
  • 2
    Vepřové kotlety dáme do pekáčku a pečeme podlité trochou vody 40 minut na 180 °C.
  • 3
    Do pánve s pórkem přidáme i šunku nakrájenou na kostičky a smetanu. Vaříme okryté na mírném plameni, dokud omáčka nebude mít požadovanou konzistenci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.