Fazole a hrách s dušeným zelím
80 min.
Ingredience
- 150gramůFazole bílé
- 500gramůZelí kysané
- 1lžícePetržel - nať
- 150gramůHrách loupaný
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,13litrKečup
- 1litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
1 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Fazole a hrách předem namočíme a v téže vodě uvaříme doměkka.
- 2Mezitím podusíme zelí v trošce vody.
- 3Uvařené luštěniny smícháme s podušeným kysaným zelím, osolíme a přidáme kečup.
- 4Pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a koprem (nebo cibulovou natí).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.