Fazole po prlešsku

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
896 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
42 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
19 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka.
  • 2
    Uvařené fazole scedíme a vsypeme do vymaštěné zapékací mísy. Škvarky i se sádlem rozehřejeme a vmícháme do nich strouhanku. Chvíli smažíme a potom směs vmícháme do fazolí. Pokrm zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou a dáme zapéci do středně vyhřáté trouby.
  • 3
    Podáváme s kysaným zelím nebo s červenou řepou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.