Fazole s klobásou a zeleninou

120 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1380 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
97 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
15 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celery nakrájíme nadrobno, klobásy na kousky, papriky zbavíme semen a nakrájíme je na větší kousky, slaninu nakrájíme na kousky. Fazole necháme přes noc bobtnat ve studené vodě. Pak je scedíme a deset minut povaříme v čerstvé vodě. Pak je opět zcedíme.
  • 2
    Na oleji tři minuty opékáme cibulky a celer, přidáme slaninu a pokračujeme dalších deset minut. Vložíme mletou papriku a klobásu, po dvou minutách směs přendáme do pekáčku a promícháme s fazolemi.
  • 3
    Vývar v pánvi uvedeme do varu, osolíme, opepříme a zalijeme s ním maso. To pečeme v předehřáté troubě asi hodinu.
  • 4
    Poté přimícháme papriky a pokračujeme patnáct minut.
  • 5
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.