Fazole s kyselým mlékem
60 min.
Ingredience
- 500gramůFazole bílé
- 100gramůSádlo škvařené
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 3decilitryMléko kefírové
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
19 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Den předem namočené fazole necháme v téže vodě přejít varem. Potom vodu slijeme, fazole zalijeme horkou vodou, uvaříme doměkka a scedíme.
- 2V zapékací míse zahřejeme sádlo, přidáme mletou papriku, fazole, osolíme a mírně osmahneme.
- 3Oloupaný česnek nadrobno nasekáme, rozmícháme v kyselém mléce a mlékem zalijeme fazole. Promícháme a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.