Fazole s ořechy

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
33 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
17 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnuté, předem namočené fazole uvaříme téměř do měkka. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, znovu uvedeme do varu, krátce povaříme a scedíme.
  • 2
    Do uvařených fazolí přimícháme mleté ořechy, osolíme a vše promícháme.
  • 3
    Před podáváním pokrm ozdobíme nasekanou petrželkou a snítkou bazalky.
  • 4
    Podáváme jako rychlou večeři s tmavým pečivem. Fazole s ořechy můžeme podávat i za studena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.