Fazole s uzeným masem v jednom hrnci
50 min.
Ingredience
- 400gramůVepřová uzená plec
- 1šálekFazole bílé
- 3lžíceOlej stolní
- 1kusBobkový list
- 1kusCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Přes noc namočené fazole vaříme spolu s uzeným masem. Přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a bobkový list.
- 2Když jsou fazole i maso měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na malé kousky. Svrchu sebereme trochu mastného vývaru a rozmícháme v něm lžíci hladké mouky. Necháme krátce povařit.
- 3Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.