Fazole s uzeným masem v jednom hrnci

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přes noc namočené fazole vaříme spolu s uzeným masem. Přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a bobkový list.
  • 2
    Když jsou fazole i maso měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na malé kousky. Svrchu sebereme trochu mastného vývaru a rozmícháme v něm lžíci hladké mouky. Necháme krátce povařit.
  • 3
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.