Fazole toskánské s tuňákem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky dáme nasekané jarní cibulky a fazole a promícháme. Rajčata nakrájíme na klínky. Přidáme rajčata do směsi fazolí a jarní cibulky.
  • 2
    Rozebereme tuňáka a přidáme s petrželkou do směsi fazolí a cibulky.
  • 3
    Smícháme ve sklenici se šroubovacím uzávěrem citronovou šťávu, olivový olej, rozetřený česnek a med. Třepeme sklenicí, dokud zálivka vytvoří hustou hmotu.
  • 4
    Zálivkou přelijeme fazolový salát. Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.