Fazole toskánské s tuňákem
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibulka jarní
- 800gramůFazole bílé sterilované
- 2kusyRajčata
- 185gramůTuňák v oleji
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžičkyMed včelí
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do misky dáme nasekané jarní cibulky a fazole a promícháme. Rajčata nakrájíme na klínky. Přidáme rajčata do směsi fazolí a jarní cibulky.
- 2Rozebereme tuňáka a přidáme s petrželkou do směsi fazolí a cibulky.
- 3Smícháme ve sklenici se šroubovacím uzávěrem citronovou šťávu, olivový olej, rozetřený česnek a med. Třepeme sklenicí, dokud zálivka vytvoří hustou hmotu.
- 4Zálivkou přelijeme fazolový salát. Promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.