Fazole v česnekové omáčce se zeleninou
0 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 500gramůFazole bílé
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 3stroužkyČesnek
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2259 kcal
Bílkoviny
134 g
Tuky
31 g
Sacharidy
381 g
Vláknina
95 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Opláchneme a namočíme přes noc do vody fazole.
- 2Druhý den je uvaříme v té samé vodě, příp. vodu přilijeme, aby byly fazole ponořené.
- 3Nakrájíme cibuli, opláchneme a nakrájíme zeleninu na polévku a vše dáme k fazolím.
- 4Připravíme jíšku z mouky a tuku, zalijeme ji vývarem z fazolí a dohusta povaříme.
- 5Přidáme měkké zcezené fazole a ochutíme česnekem se solí a paprikou.
- 6Výborné jsou fazole s uzeným masem, maso nakrájíme na kostky a vmícháme do fazolí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.