Fazole v česnekové omáčce se zeleninou

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2259 kcal
Bílkoviny
134 g
Tuky
31 g
Sacharidy
381 g
Vláknina
95 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a namočíme přes noc do vody fazole.
  • 2
    Druhý den je uvaříme v té samé vodě, příp. vodu přilijeme, aby byly fazole ponořené.
  • 3
    Nakrájíme cibuli, opláchneme a nakrájíme zeleninu na polévku a vše dáme k fazolím.
  • 4
    Připravíme jíšku z mouky a tuku, zalijeme ji vývarem z fazolí a dohusta povaříme.
  • 5
    Přidáme měkké zcezené fazole a ochutíme česnekem se solí a paprikou.
  • 6
    Výborné jsou fazole s uzeným masem, maso nakrájíme na kostky a vmícháme do fazolí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.