Fazole v omáčce

40 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
4 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
19 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme fazole nebo hrách asi 15 minut, doměkka.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme jemně nasekanou cibuli a drcený česnek, smažíme do sklovita. Přidáme nakrájená třešňová rajčata v konzervě a vaříme, až směs zhoustne. Přidáme plátky naložených čili a 2 minuty povaříme. Osolíme dle chuti.
  • 3
    Fazole necháme okapat, vrátíme je do hrnce a zalijeme rajskou směsí. Prohřejeme, když omáčka příliš zhoustne, rozředíme jí vodou.
  • 4
    Přendáme na talíře, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.