Fazole v zelí
130 min.

Ingredience
- 70gramůFazole bílé
- 200gramůZelí hlávkové bílé
- 1lžícePetržel - nať
- 2špetkySůl
- 30gramůKečup
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Syrové zelí nakrájíme na nudličky a podlité vodou, osolené špetkou soli, pod poklicí dusíme, až je zelí měkké.
- 2Fazole přebereme, propláchneme a necháme přes noc namočené. Poté vodu vyměníme a fazole vaříme, dokud nejsou měkké. Fazole slijeme, smícháme s udušeným zelím, kečupem, solí a podáváme ozdobené petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.