Fazolkový salát s balkánským sýrem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
107 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme do poloměkka. Scedíme a necháme vychladnout. V míse smícháme vychladlé fazolky s omytými, na dílky nakrájenými rajčaty. Zalijeme zálivkou umíchanou z oleje, hořčice a octa. Povrch posypeme nahrubo nastrouhaným balkánským sýrem. Salát podáváme vychlazený, můžeme doplnit tmavým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.