Fazolkový salát s tatarskou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 3kusyHřebíček
- 100gramůSalám jemný
- 200mililitrůOmáčka tatarská
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
33 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné fazolové lusky uvaříme v osolené vodě spolu se 3 hřebíčky. Uvařené fazolky zchladíme a nakrájíme na menší kousky.
- 2Připravené fazolky promícháme s tatarskou omáčkou a jemně nasekaným koprem. Nakonec vmícháme na nudličky pokrájený salám.
- 3Podáváme jako rychlou večeři s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.