Fazolkový salát s vejci a tuňákem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky nakrájíme šikmo na proužky, v malém množství osolené vody je uvaříme pod pokličkou do měkka. Ocedíme je, přeložíme do mísy, pokapeme citronovou šťávou a olejem z konzervy, opepříme, necháme vychladnout.
  • 2
    Vychladlé fazolky urovnáme do středu mísy, ozdobíme tuňákem pokrájeným na plátky a obložíme dílky natvrdo uvařených vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.