Fazolkový salát s vejci a tuňákem
40 min.
Ingredience
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůTuňák v oleji
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté fazolky nakrájíme šikmo na proužky, v malém množství osolené vody je uvaříme pod pokličkou do měkka. Ocedíme je, přeložíme do mísy, pokapeme citronovou šťávou a olejem z konzervy, opepříme, necháme vychladnout.
- 2Vychladlé fazolky urovnáme do středu mísy, ozdobíme tuňákem pokrájeným na plátky a obložíme dílky natvrdo uvařených vajec.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.