Fazolkový salátek

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve dáme vařit fazolky, které po uvaření necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím připravíme marinádu. V míse smícháme sůl, pepř, cukr, víno, olej, zázvor a petrželku.
  • 3
    Do vzniklé marinády přimícháme fazolky, celé dáme na 30 minut do chladničky.
  • 4
    Uvařené vejce natvrdo nakrájíme na čtvrtky, papriku na menší kostky a čekanku natrháme. Vše smícháme spolu s fazolkami a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.