Fazolky dušené na másle
15 min.
Ingredience
- 300gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 40gramůCibule
- 3gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 4gramyPodravka s bylinkami ochucovadlo
- 10gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Nakládané fazolky scedíme, trochu nálevu si ponecháme, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
- 2V rendlíku rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme scezené fazolky, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, podlijeme nálevem a dusíme, dokud se tekutina zcela neodpaří.
- 3Podáváme jako teplou přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.