Fazolky dušené s cibulí
40 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 750gramůFazolové lusky zelené
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky a na másle ji sklovitě podusíme.
- 2Přidáme vláken zbavené, na šikmé proužky nakrájené fazolky, osolíme a mírně podlijeme vodou (nebo vývarem). Vše dusíme doměkka.
- 3Nakonec přidáme nasekanou petrželku, zahustíme kouskem másla smíchaného s moukou a krátce povaříme.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.