Fazolky dušené s kečupem
30 min.
Ingredience
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné fazolky nakrájíme na proužky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Ocedíme a necháme okapat.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přidáme fazolky, sůl, pepř a kečup. Za stálého míchání je chvíli podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.