Fazolky jako chřest
35 min.
Ingredience
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 40gramůStrouhanka
- 10gramůMáslo nízkokalorické
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté mladé fazolky uvaříme v osolené vodě doměkka.
- 2Fazolky upravíme na talíře, posypeme nasucho opraženou strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.