Fazolky na česneku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky nakrájíme na proužky, v malém množství osolené vody je dusíme téměř do měkka. Ocedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a česnek osmažíme na oleji, přidáme fazolky, za stálého míchání smažíme, až změknou.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 26. 7. 2015
Fazolky na česneku
Fazolky jsem připravovala k vepřové krkovičce a moc nám chutnaly. Cibuli se mi podařilo nakrájet spíš na hrubší kousky, tak se budu muset příště polepšit.