Fazolky na cibuli
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné fazolky nakrájíme na proužky, zalijeme trochou vařící osolené vody a dusíme je téměř doměkka.
- 2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle na pánvi, přidáme okapané fazolky, osolíme je, opepříme a za stálého míchání osmažíme. Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.