Fazolky na protlaku
25 min.
Ingredience
- 200gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 2kusyRajčata
- 5gramůPetržel - nať
- 5gramůKopr čerstvý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 40gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Překrájené sterilované fazolky dáme do kastrolu, přidáme rajčatový protlak, zalijeme trochou nálevu a prohřejeme.
- 2Nakonec podle chuti osolíme a přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata. Jen prohřejeme.
- 3Hotový pokrm omastíme máslem a posypeme nasekanou petrželkou a koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.